Turistička ponuda Tivta predstavljena na sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu

22-Januar-2024

Turistička organizacija opštine Tivat predstavila je turističku ponudu na 11. Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu, u periodu od 18. do 20. januara o.g. Riječ je o najvećem turističkom sajmu u Hrvatskoj, na kojem je učestvovalo više od 200 izlagača iz 14 zemalja svijeta.

Organizator ovogodišnjeg nastupa za crnogorske predstavnike je bila Turistička organizacija Herceg Novi, a pored Turističke organizacije Tivta predstavile su se i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Turistička organizacija Budve, kao i Skijališta Crne Gore.

Pažnju posjetilaca sajma privukla je prezentacija najuticajnijih travel influensera na panel diskusiji pod nazivom „Crna Gora atraktivna i pristupačna destinacija”, gdje su govorili Branko Krčmar i Adriana Karuza, poznatiji kao „Putoholičari” i „Kruzovi”, koji su na zanimljiv način predstavili svoja iskustva iz Crne Gore, i ljepote naše zemlje.

U okviru nastupa organizovana je i nagradna igra, gdje su nagrade za Tivat obezbijedili hotel Astoria i Sea Point apart hotel.

TO Tivat na ovom sajmu učestvuje već treću godinu, a broj turista sa ovog tržišta se iz godine u godinu povećava. U toku 2023. godine turisti iz Hrvatske ostvarili su 2,994 dolazaka i 18,365 noćenja, odnosno 8% više u dolascima u odnosu na 2022. godinu.

post image